2020.12.04. - Borbála, Barbara

Tolnai Kajak - Kenu Sport Klub

Tolnai Kajak - Kenu Sport Klub
Tolnai Kajak - Kenu Sport KlubA Tolnai Kajak - Kenu Sport Klub bemutatkozása: Klubunk 1971-ban alakult Szekszárdi Spartacus néven. Egyesületünk első edzője Héder István volt. 1976-tól Barina József irányította a szakmai munkát, hozzá kapcsolódott be 1979-től Ritt Gabriella. A rendszerváltást követően 1991 óta önálló szakosztályként működünk Tolna városában. A volt Fürdőház területén új vizisport bázist építettünk, tanmedencével, kondicionáló teremmel és kiszolgáló létesítménnyel. Fennállásunk óta kis tízezer fős lakosságú településünkön több, mint kétezer fiatallal ismertettük meg a kajak – kenu sportot a víz szeretetét, tiszteletét és az egészséges életmódot.
bohócdoktor vizit szja 1%
A kajakos világ elitjéhez tartozó felnőtt versenyzőink felkészítésén kívül nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás nevelésre. 1985 óta tizenkét ifjúsági versenyzőnk vett részt világ, illetve Európa bajnokságokon. Néhány évtizedes történelmünk során fiataljaink több száz érmet nyertek az országos bajnokságokon.

A Tolnai Kajak - Kenu Sport Klub részére az adó 1% felajánláshoz az adószám: 19231000-1-17

Adó 1% felajánlása-felhasználása kapcsán további információ: Tolnai Kajak - Kenu Sport Klub


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!