rss
Adó 1 százalék felajánlással sokat segít!
kívánságteljesítők, szja 1 százalék, adóbevalláskor gyermekmentés
 • Galéria » Az adó 1% felajánlás eredménye » Ruhát és cipőt is válogathattak a Mátrix Ajándékbazárjában az odalátogatók

 • 5569

  matrix  felhasználónk feltöltése.
  Share on Tumblr
  Ruhát és cipőt is válogathattak a Mátrix Ajándékbazárjában az odalátogatók
  A(z) Ruhát és cipőt is válogathattak a Mátrix Ajándékbazárjában az odalátogatók című képet 1976 alkalommal tekintették meg.
  Share on Tumblr
 • Hozzászólások ()

 • Ajánlott képeink

 • Az szja 1% felajánlásoknak köszönhetően megmentettük Dobó kutyust! Ada szerető Gazdinál! A Mikulás vitte el a számítógépeket a gyerekeknek a tanodába A Mátrix Mikulása az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően sérültek intézményének lakóit is megajándékozta A Mátrix Mikulása évente 1000 mikuláscsomagot oszt ki Kutyamentés: Sólyom az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően Gazdihoz került! Az adógyszázalék felajánlások révén rendszeresen osztunk tartós élelmiszert a rászorulóknak Az adóegyszázalék felajánlásoknak köszönhetően hazakerült eredeti Gazdijához Mogyi Az adó 1% felajánlásoknak köszönhetően megmentettük Szilverkét!

 • ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
  Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!
 • további képek