2024.03.29. - Auguszta

Misko Alapítvány

A Misko Alapítvány bemutatkozása: A Misko Alapítvány névadója Bujdosó Misko Simon, aki Duchenne féle izomdisztrófiával (DMD) született, amely súlyos leépüléssel járó, halálos és egyelőre gyógyíthatatlan betegség. Az Alapítvány megpróbálja összefogni a magyar DMD közösséget, tevékenységével javítja a beteg gyermekek gyógyulásának esélyét.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Figyelemmel kíséri a hazai és nemzetközi kutatásokat, ezekről tájékoztatókat ad ki.

Miskot 2008 januárjában, egyéves korában diagnosztizálták Duchenne féle izomdisztrófiával (DMD). A betegség velejárója az állapot folyamatos romlása, az izmok fokozatos elsorvadása, amelynek következtében a páciensek, az adott terápiás lehetőségek mellett, általában nem érik meg harmincadik születésnapjukat. Az Alapítvány elsődleges célja, hogy szembeszálljon Misko sorsával, miközben megosztja tapasztalatait a magyar és a szélesebb értelemben vett DMD-s közösséggel.

A Misko Alapítvány részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18265888-1-43

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Misko Alapítvány


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!