2024.03.29. - Auguszta

ÉP-KÉZ-LÁB Baleseti Sérültekért Alapítvány

ÉP-KÉZ-LÁB Baleseti Sérültekért Alapítvány
ÉP-KÉZ-LÁB Baleseti Sérültekért AlapítványAz ÉP-KÉZ-LÁB Baleseti Sérültekért Alapítvány bemutatkozása: Alapítványunk 2000 júliusától működik a Péterfy Sándor utcai Kórház, Rendelőintézet és Baleseti Központ Baleseti Rehabilitációs Osztályán (BRO), ahol 45 munkatárs végzi nap, mint nap ezt az emberpróbáló, ugyanakkor szép hivatást. A nagy betegszámú vonzáskörzetet ellátó kórház e részlege magas szintű szakmai munkát végez. Osztályunk a kötelező ellátási területe mellett országos szinten is speciális eseteket és feladatokat lát el.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A BRO dolgozói kvalifikált gyakorlati oktatást is végeznek (gyógytornászok, masszőrök, fizioterápiás asszisztensek, fizioterápiás és rehabilitációs szakorvosok képzése). A BRO tevékenységének célja és feladata a baleseti sérülések utókezelése, azok káros következményeinek elkerülése, ill. csökkentése. A gyógyulási folyamat aktív elősegítése, felgyorsítása. A gerinc, a végtagok, az izmok, ízületek, idegek stb. funkciójának helyreállítása. Az ÉP-KÉZ-LÁB Baleseti Sérültekért Alapítvány e munka elősegítését, a betegellátás színvonalának emelését, az ellátás technikai és személyi feltételeinek javítását szolgálja. Alapítványunk elsősorban a gyógytornászok, orvosok és egyéb fizio-, fizikoterápiás dolgozók szakmai továbbképzését, oktatását, tanfolyamokon, tudományos konferenciákon való részvételének anyagi támogatását részben, vagy teljes egészében fedezi. Más forrásból nem biztosítható, a kezelésekhez szükséges és nélkülözhetetlen felszerelések, berendezések, eszközök, műszerek beszerzését finanszírozza.

Az ÉP-KÉZ-LÁB Baleseti Sérültekért Alapítvány részére az adóegyszázalék felajánláshoz az adószám: 18177095-1-42

További információ a szervezetről: ÉP-KÉZ-LÁB Baleseti Sérültekért Alapítvány


Ne hagyja elveszni az adó 1% forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!