2021.01.22. - Vince, Artúr

Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelem

A Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelem bemutatkozása: A Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelmi Egyesület alapvetően kétféle irányba szolgáltat. Egyfelől szolgáltat egyfajta többlet biztonságot a társadalom, a lakosság felé, hiszen egy-egy beavatkozó művelet során a lakosság életének, élet körülményeinek, valamint anyagi javainak megóvásáért cselekszik.
bohócdoktor vizit szja 1%
A másik szolgáltatási irányt maguk az önkéntesek jelentik. Önkénteseink a szabadidejükben segíteni akarnak a bajbajutottakon, mi pedig biztosítjuk számukra a lehetőséget, hogy ezt felkészülten, gyakorlottan, felszerelten, biztonságban és szervezetten tehessék.

Milyen tevékenységet végez a Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelem?

- Katasztrófavédelmi beavatkozó műveletek végrehajtása
- Katasztrófavédelmi képzések, tanfolyamok szervezése és lebonyolítása önkéntesek számára
- Gyakorlatok szervezése és lebonyolítása a katasztrófa-elhárító önkéntesek számára
- Rendezvények egészségügyi és katasztrófavédelmi biztosítása
- A lakosság felkészítése a katasztrófa bekövetkeztekor követendő helyes veszélyhelyzeti magatartásokra

A Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelem részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18252903-1-43

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Közép-Budai Önkéntes Polgári Védelem


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!