2024.03.04. - Kázmér

GesztenyeKék Természetbarát Egyesület

A GesztenyeKék Természetbarát Egyesület bemutatkozása: A GesztenyeKék Természetbarát Egyesület 2010 áprilisában alakult főként egy baráti társaság tagjaiból. A természetszeretet, a rendszeres túrázás adott volt minden tag életében, de megszületett az igény saját túrák szervezésére és egyéb, szervezett kereteken belüli ötletek megvalósítására.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A névválasztás utal a Kéktúrára, amelynek részét vagy egészét szinte minden tag teljesítette már, valamint a gesztenyére, ami a Kőszegi-hegység és a nyugati határszél egyik jellegzetes fája.
Egyesületünk célja a már futó teljesítmény- és jelvényszerző túrák szervezésén túl különösen a sokáig elzárt Kőszegi-hegység ismertebb és rejtettebb értékeinek megismertetése, a terület turisztikai infrastruktúrájának fejlesztése, kiadványok készítése. Emellett részt kívánunk venni a terület természetvédelmi központú fejlesztésének elősegítésében is.

Az egyre ismertebb Kéktúra mozgalom további népszerűsítése, a Kék Kör turistaútvonal hálózatának sokrétű fejlesztése egy távolabbi, azonban hasonlóan fontos cél számunkra.

Céljaink:

Természetjárás szervezése, népszerűsítése, érdekérvényesítése, különösen:
- teljesítménytúrák, jelvényszerző mozgalmak, táborok
- az Országos Kéktúra Mozgalom (OKT, DDK, AK)
- A természetjárás céljait szolgáló intézmények és létesítmények létrehozásának és fenntartásának elősegítése
- A természetes és épített környezet védelme, természetvédelem népszerűsítése, környezetvédő szemlélet kialakítása
- Az élővilág érdekeinek védelme, az ember és a többi élőlény együttélésének elősegítése
- A fenntartható fejlődés megvalósításának és a környezettudatos életmód terjedésének előmozdítása, az ehhez kapcsolódó ismeretek terjesztése
- Ifjúságnevelés, az ifjúság körében a természetjárás, természet- és környezetvédelem népszerűsítése
- Egészséges, aktív életmódra nevelés
- Kapcsolattartás, együttműködés hasonló célokat követő hazai és külföldi szervezetekkel, önkormányzati és állami szervekkel.

A GesztenyeKék Természetbarát Egyesület részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18030222-1-18

Adó 1 százalék kapcsán további információ: GesztenyeKék Természetbarát Egyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!