2020.12.04. - Borbála, Barbara

Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület

A Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület bemutatkozása: Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület közhasznú civil szervezetként a legnagyobb magyarországi rendezvények "zöld" partnereként a környezet terhelésének csökkentéséért dolgozik. 2004-től névleges Társulásként alakultunk, majd 2009 óta önálló egyesületként működünk.
bohócdoktor vizit szja 1%
Közhasznú tevékenységeink keretén belül komplex megoldásokat kínálunk tudatformálástól az újrahasználatig. Rendezvényeken, közösségi helyszínek hulladékgazdálkodásának környezetbarát megszervezését vállaljuk szelektív hulladékgyűjtés és takarítás kialakításával, illetve teljes körű hulladékgazdálkodási szolgáltatás megszervezésével. A betétdíjas rendszer elkötelezett híveként kínáljuk a visszaváltható RePoharat, mely a rendezvények hulladék kibocsátását akár 50-60%-kal is csökkentheti. A fenntartható közlekedés, tudatformáló marketingtevékenység pedig a széles körű megismerést szolgálja.

Tevékenységeink gazdaságosságának köszönhetően rendezvényük környezetkímélőbb lehet jelentős plusz költség ráfordítás nélkül.

A Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület részére az adó 1%-os felajánláshoz az adószám: 18250767-2-43

Adó 1 százalék kapcsán további információ: Zöldövezet Társulás Környezetvédelmi Egyesület


Ne hagyja elveszni az "adóegyszázalék" forintokat, támogatása életeket menthet!

ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!