2024.04.18. - Andrea, Ilma

Bohócok a Láthatáron Közhasznú Egyesület

Bohócok a Láthatáron Közhasznú Egyesület
Bohócok a Láthatáron Közhasznú EgyesületA Bohócok a Láthatáron Közhasznú Egyesület bemutatkozása: A Bohócok a Láthatáron Csoport célja, hogy kulturális és művészeti tevékenységeivel gazdagítsa Magyarország marginalizálódott csoportjainak kulturális és közösségi életét és segítse egy szolidárisabb társadalom kialakulását. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy derűt és vidámságot vigyünk a szegénység és a társadalmi megkülönböztetés miatt hátrányos helyzetben élő közösségekhez, valamint hogy társadalmilag sokakat érintő, de ritkán feldolgozott problémákat térképezzünk fel.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Színházi nevelési programjaink zömével a hátrányos helyzetű vagy veszélyeztetett fiatalok életét súlyosan érintő problémákat dolgozunk fel, emellett célunk mind az ő, mind jobb életkörülmények közt élő kortársaik érzékenyítése és reflektív gondolkodásuk erősítése. Több civil és szakmai szervezettel, oktatási intézménnyel dolgozunk együtt vidéken és Budapesten is.

A Bohócok a Láthatáron Közhasznú Egyesület részére az adóegyszázalék felajánláshoz az adószám: 18275997-2-41

További információ a szervezetről: Bohócok a Láthatáron Közhasznú Egyesület


Ne hagyja elveszni az adó 1% forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!