2024.03.29. - Auguszta

Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület

Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület
Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú EgyesületA Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület bemutatkozása: A szervezet célja: A helyi közösségek részvételén alapuló fejlesztések megvalósulásához szükséges képességek, ismeretek és tapasztalatok megismertetése, hozzáférhetővé tétele a helyi önkormányzatok, vállalkozások, valamint társadalmi szervezetek számára. Hozzájárulás az innovatív vidéki közösségek kialakulásához, együttműködési képességek és szervezettség javításához. A vidék gazdasága fellendítésének, munkalehetőségek érdemi bővülésének, a megélhetés biztonságának támogatása, a szövetkezés és újra szövetkezés elősegítése.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A vidék értékeinek, tárgyi és szellemi kultúrájának megismertetése a helyi közösségekkel, a vidék vonzóbbá tételének elősegítése.

A Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület részére az adóegyszázalék felajánláshoz az adószám: 18592223-1-10

További információ a szervezetről: Zagyvaság Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület


Ne hagyja elveszni az adó 1% forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!