2024.03.19. - József, Bánk

Rocky-Dilly Akrobatikus Rock and Roll Club

Rocky-Dilly Akrobatikus Rock and Roll Club
Rocky-Dilly Akrobatikus Rock and Roll ClubA Rocky-Dilly Akrobatikus Rock and Roll Club bemutatkozása: A táncosok oktatását 1997 évben kezdtük meg Celldömölkön, a Kemenesaljai Művelődési Központ berkeiben, még a Kultúrház csoportjaként. Később, 1999 évben hivatalosan, Egyesületi formában “Rocky-Dilly” Akrobatikus Rock and Roll Club néven kerültünk bejegyezésre, az akkori Magyar Akrobatikus Rock and Roll Szövetségbe. Napjainkban, tagjai vagyunk a Magyar Táncsport Szakszövetségnek. Táncos oktatás jelenleg is több településen folyik: Celldömölk, Sárvár, Ikervár, Gérce, Zalaegerszeg.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Célunk a rendszeres sportolás mellett, az egészséges életmódra való nevelés, a pontosság, az esztétika, a szépérzék, a jó közösségtudat kialakítása. Folyamatosan lehetőséget biztosítunk sportolóinknak fellépésekre, versenyzésre, valamint táborozásokra. Az eltelt évek alatt számos Nyugat-magyarországi Területi, Országos, Nemzetközi, Világkupa és Világbajnoki helyezéssel büszkélkedhetünk.

A "Rocky-Dilly” Akrobatikus Rock and Roll Club részére az adóegyszázalék felajánláshoz az adószám: 18889349-1-18

További információ a szervezetről: "Rocky-Dilly” Akrobatikus Rock and Roll Club


Ne hagyja elveszni az adó 1% forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!