2024.04.18. - Andrea, Ilma

Dobozi Népművészeti Egyesület

Dobozi Népművészeti Egyesület
Dobozi Népművészeti EgyesületA Dobozi Népművészeti Egyesület bemutatkozása: Egyesületünk a népművészet, ezen belül kiemelten a népi kézművesség hagyományait ápolja, a hagyományok átadására, átörökítésére törekszik. Az Egyesület nyitott az egyetemes nemzeti, a nemzetiségi és más kisebbségi kultúra értékeinek megismertetésére és megértésének elősegítésére, szerepet vállal a település környezeti, szellemi, művészeti értékeinek, hagyományainak feltárásában, megismertetésében. Célunk egy olyan kézműves alkotóház létrehozása, ahol a ma kézművesei megfelelő környezetben adhatják át tudásukat a jövő nemzedéke számára.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Egyesületünk alkotóközösségével és folyamatos tevékenységével be kíván kapcsolódni a település, a térség, és a régió turisztikai rendezvényeibe, együttműködésre törekszik rokon alkotó közösségekkel.

Tevékenység, működés bemutatása:

Fontos feladatunknak tartjuk a megszerzett szakmai ismeretek átadását „apáról-fiúra”, a még élő helyi kézművesek felkutatását, és a mai kornak megfelelő népi kézműves alkotásokon keresztül a közízlés formálását. Célunknak tartjuk a jeles napok és a hozzájuk fűződő népszokások kutatását, ápolását, különös hangsúlyt fordítva a kézműves tradíciók felélesztésére. Szervező, fejlesztő munkánkkal alkotó közösségeket hozunk létre minden korosztály számára. Tagjainknak és az érdeklődőknek szakmai és esztétikai segítségnyújtást biztosítunk játszóházak, népművészeti táborok, kiállítások, kézműves bemutatók, szakmai kirándulások és egyéb szakmai rendezvények ideje alatt.

A Dobozi Népművészeti Egyesület részére az adóegyszázalék felajánláshoz az adószám: 18395208-1-04

További információ a szervezetről: Dobozi Népművészeti Egyesület


Ne hagyja elveszni az adó 1% forintokat, támogatása életeket menthet!
bohócdoktor vizit szja 1%
ADÓ EGYSZÁZALÉK témában minden - az oldalon! ADÓ 1% linkek, ajánlók, leírások – friss infók civil szervezetek, nonprofit szervezetek és társadalmi szervezetek témában! Az szja 1% felajánlása nem kerül semmibe sem, de nagyon sokat segít! Sajnos 10 adózóból mindössze 4 él a befizetett adója 1%-ának nonprofit szervezetek felé történő felajánlással. Segítsen Ön is a lapon megjelentetett szervezeteknek az 1% gyűjtésében! Köszönjük! Adóbevalláskor a személyi jövedelemadó 1%-ról rendelkezni fontos és hasznos is. Szja 1% felajánlással, adó egy százalék célbajuttatással is sokat segíthetsz! Az 1%-ról való rendelkezéskor az adószám pontos megadása fontos! Adóbevalláskor az szja 1+1 felajánlása fontos.
Adó 1 százalék felajánlás révén segíts Te is!